Jäsenten esittely


DAVID BLOWER // perkussiot
Englannin lahja Kurkiauralle. Rytmittää kielimuuritkin kumoon ja innostuu joskus keikoilla vetämään sellaisia rytmejä että muu bändi haukkoo henkeään.

JANNE POIKOLAINEN // basso
Soitannollinen monitaituri ja musiikillinen nero joka selvittää soinnut, sävelet ja tarvittaessa säveltää soittimille osuuksia. Bändin taitavin muusikko on basisti!

JONE SOHLMAN // kitara
Kurkiauran perustaja, joka korvaa musiikilliset heikkoutensa PuNk-asenteella. Välispiikkaa keikat jutuilla, joita ei aina edes itse ymmärrä.

SATU ILOMÄKI // laulu
Kaunisääninen Satu uskaltautuu myös soolo-osuuksiin. Satu ehdottelee paljon hyviä kappaleita Kurkiauran esitettäväksi.

ANU KARHU // laulu, ukulele
Fanista tuli bändin jäsen. Musiikin saralla monessa mukana ollut Anu tuo omalla osaamisellaan syvyyttä kauniilla äänellään lauluihin. Myös ukulele kulkee mukana.

MARJA ANTTILA // laulu
Sopraano, joka tykkää laulaa kovaa ja korkealta. Bändin ”isosisko” jonka sanaa kuunnellaan. Omaa hyvän vainun siitä että mitkä biisit sopivat Kurkiauralle.


JOHANNA OULI // laulu, tinapillit, perkussiot
Analysoi tarkkaan lauluun liittyviä asioita. Isossa osassa kun esim. stemmoja haetaan. Tärkeässä roolissa myös bändin rytmien suhteen ja mitä olisi muutama biisi ilman tinapilliä?

KATJA NURMI // laulu, ukulele
Katja on jonkinlainen bändin järki. Osallistuu aktiivisesti biisien sovittamiseen ja on tarkka siitä mitä tehdään. Uskaltaa sanoa ja laulaa.

SARI HAKKARAINEN // laulu
Porukan ilopilleri joka sanoo tarvittaessa suorat sanat. Ei stressaa turhista vaan nauttii hetkestä. Räväkkä hengenluoja jonka asenne tekemiseen on rentoudesta huolimatta tarkka

ARTO KOVANEN // perkussiot
Bändin uusi rytmittäjä pitää Kurkiauran rytmistä huolta. Nopeasti omaksunut bändin tyylin.


Entiset jäsenet:

KAISA OINONEN // haitari, laulu 2017 – 2021
ESKO EIROLA // viulu 2020
PEKKA OULI // perkussiot 2017-2019
AKUSTI VÄISÄNEN // koskettimet 2017-2019
MIIKKA URONEN // laulu 2017-2019
SANNA KUMO // laulu 2017
MATTI MALINEN // kitara 2017-2018